Psychologen kampen met flinke wachttijden2016-11-01Psychologen kampen met flinke wachttijden De wachtlijsten van psychologen blijven maar langer worden. Dat heeft een onderzoek van het NIP...Langere wachttijden op genderpoli2016-10-13Meer genderpatiënten zorgen voor langere wachtlijsten De genderpoli in Amsterdam kampt met lange wachtlijsten omdat er steeds meer g...GGZ wachtlijsten steeds langer2016-10-11Wachtlijsten GGZ worden alsmaar langer Patiënten moesten steeds langer wachten op hulp doordat de wachtlijsten in de geestelijke gez...
Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u lang moet wachten op zorg die u het liefst zo snel mogelijk ontvangt, dan komt u in wellicht in aanmerking komt voor wachttijdbemiddeling, ook wel wachtlijstbemiddeling genoemd. Dit kunt u zelfstandig aa..

Lees meer
Wachttijdverkorting

Wachttijden zijn voor niemand fijn. Het moeten wachten op zorg is niet alleen vervelend, maar in veel gevallen ook gevaarlijk. Ziektes en kwalen, zowel geestelijk als lichamelijk, kunnen ongehinderd hun gang gaan. D..

Lees meer
Wachttijden GGZ

GGZ staat voor geestelijke gezondheidszorg. De instellingen en bedrijven in deze sector houden zich bijvoorbeeld bezig met het voorkomen, genezen of behandelen van psychische aandoeningen. Daarnaast helpen ze men..

Lees meer