Psychologen kampen met flinke wachttijden2016-11-01Psychologen kampen met flinke wachttijden De wachtlijsten van psychologen blijven maar langer worden. Dat heeft een onderzoek van het NIP...Langere wachttijden op genderpoli2016-10-13Meer genderpatiënten zorgen voor langere wachtlijsten De genderpoli in Amsterdam kampt met lange wachtlijsten omdat er steeds meer g...GGZ wachtlijsten steeds langer2016-10-11Wachtlijsten GGZ worden alsmaar langer Patiënten moesten steeds langer wachten op hulp doordat de wachtlijsten in de geestelijke gez...
Wat doen zorginstellingen tegen wachtlijsten?

Er zijn veel onderzoeken uitgevoerd naar wachtlijsten. Het verkorten van wachtlijsten is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het is niet een kwestie van "meer ziekenhuizen..

Lees meer
Wachttijdverkorting

Wachttijden zijn voor niemand fijn. Het moeten wachten op zorg is niet alleen vervelend, maar in veel gevallen ook gevaarlijk. Ziektes en kwalen, zowel geestelijk als lichamelijk, kunnen ongehinderd hun gang gaan. D..

Lees meer
Donor worden

De vraag naar orgaandonoren is de afgelopen jaren alsmaar toegenomen. Veel mensen weten al of ze hun organen willen doneren, maar hebben deze keuze nog niet vastgelegd. Door een wijziging in de ..

Lees meer